fredag 17. juni 2011

Templer og pagodaer


Inspirert av Hans' nydelige Moské-bilde måtte jeg bla litt i Burma-bildene mine. Det var dårlig med belyste bygninger i Bagan, men de ennå eksisterende 2500 moskeer, templer og pagodaer var likevel et syn i solnedgangen. 

Det er synd og skam at landet ennå er temmelig lukket, selv om man som turist faktisk enkelt nok kan få seg besøksvisum. Sålenge man unngår å prate politikk eller å utbasunere hvor flott og bra det er i alle andre land så kan Burma - offisielt navngitt Myanmar av militærjuntaen... - være et fantastisk reisemål. Forvent imidlertid ikke samme standard på alt som i nabolandet Thailand. Burma er lutfattig, med unntak av noen få styrtrike kakser.Interessert i flere bilder fra Burma? Sjekk bilde-web'en min HER og klikk på 07_Thailand/Burma :-)

.

4 kommentarer:

 1. Herlige bilder! Virkelige kunstverk med historisk sus over seg!
  Jeg har et par innlegg fra Istanbull, Den blå moskeen og Hagia Sofia...
  Ønsker deg en flott fredda'!

  SvarSlett
 2. Wow, sier nå jeg! Flotte bilder av noen imponerende byggverk. Har vært i Thailand, men ikke i Burma. Men i begge land er den en byggeskikk som er utrolig fasinerende ... så totalt forskjellig fra våre kirkebygg. Var i Oman i fjor og ønsket meg tilbake for å se mer, blant annet en stor moské i Muscat. Men da jeg kom tilbake i år var moskéen stengt på de tidspunktene som jeg hadde anledning ... så ergelig! Får trøste meg med alle bildene jeg tok fra utsiden, for det er virkelig et imponerende byggverk.

  Ha en fin helg!

  Irene

  SvarSlett
 3. De byggverkene som er bygget omkring er så utrolig imponerende. Jeg reiser til Thailand om to uker nå og gleder meg virkelig til å se byggverkene der!
  Flotte bilder forresten :)

  SvarSlett
 4. Fantastiske byggverk det der, og nesten utrolig å fatte hvordan de fikk det til! Tenk bare på de redskapene de hadde - eller mangel på sådanne! Dette får man ikke til i dag nei!
  Flotte bilder!

  La forresten igjen en kommentar på din andre blogg om tripod og slikt. :)

  SvarSlett