tirsdag 21. juni 2011

Da blir det Afrika igjen!!

De beste Afrika-turene jeg har hatt har krevd laaaang planlegging. Ihvertfall 7-9 måneder perspektiv. Spesielt dersom vi velger å reise norsk sommerferie. Da er det vintersesong og tørke i de sør-afrikanske landene, og den beste tiden for å finne dyrene konsentrert. Da er det imidlertid også vanskeligst å få plass på de mest bortgjemte stedene i bushen (som vi selvfølgelig foretrekker) og å få tak i favoritt-Landroveren vår med telt på taket. Planlegging må derfor startes like over sommerferien i år.

Turen går med stor sannsynlighet tilbake til Botswana - Okavango Delta og Chobe Nasjonalpark. Nærmere himmelriket kommer man ikke :-) Vi er helt i starten på Afrika-neste-år-tanken, men kjenner jeg oss rett så er igrunnen sommerferien vår neste år bestemt. Nå er det bare å få detaljene på plass. En ting er ihvertfall sikkert, neste år skal vi minst ha 7 døgn på favorittcampsite'n vår Ihaha ved Chobe elven.

Her er noen bilder fra forrige tur til Ihaha Campsite.

Nærmeste nabo... fant ham 20m borti buskene fra teltet

Hjemmet vårt... her er teltet nedslått, klare for gamedrive

Utsikt fra middagsbordet. Trenger kun god appetitt og litt gode nerver :-)

Nokså unødvendig å si at jeg gleder meg voldsomt. Det blir lenge å vente, men ventetiden er verd hvert minutt når vi først har kommet frem.

.

2 kommentarer:

  1. Dette høres ut som en fantastisk opplevelse! Tenk å ha elefanter ruslende rundt middagsbordet! Har selv aldri vært i Afrika, så dette høres utrolig eksotisk ut for meg! Flotte bilder!

    SvarSlett
  2. Spennende dette, - forstår deg godt. Vi holder også på med planlegging til Afrika for tiden....
    Bildene dine inspirerer!!

    SvarSlett