onsdag 16. februar 2011

Sommerfornemmelse om vinteren

Nettopp hjemkommet fra en 5 dagers intensiv snowboard-opplevelse i Åre, Sverige så begynner jeg så smått å lengte etter sommeren. Eller, ihvertfall våren.. Våren er herlig, med fremdeles nok snø i fjellet til fysiske utskeielser og likevel mulighet for sol og nær-varme-opplevelser i lavlandet. Som fikk meg til å tenke på disse båtene jeg tok bilde av her ifjor.

Noen idé om hvor jeg har funnet disse? De er nokså typiske for området, i det minste :-) Utfordring!


Hmm... det eneste som mangler her er et fiskesnøre og to...

4 kommentarer:

 1. Aner ikke hvor du har tatt bildene, men fine var de!!

  SvarSlett
 2. He,he, - flotte bilder dette! Jeg har bilde av samme type båter og med lik farge! Malta er det ene stedet, Madeira det andre jeg fant fargene og båtene i. Tro også du ser dem rundt om i Middelhavet, Kreta og Santorini er eksempel på det...
  Ha en flott kveld videre!

  SvarSlett
 3. 1-0 til Hans! Jeg tok dem i Marsaxlokk Port på Malta :-) Flotte farger på båtene, og veldig mange av de store hadde "Osiris' Eye" malt på seg. Spesiell havn!

  SvarSlett
 4. Tror faktisk det var der jeg og knipset. Vi opplevde en liten "sunami" der på kaia. Vannet steg plutselig ca en halvmeter og vi måtte vasse tilbake til fastland og vannkaos på markede der. Ingen kunne fortelle oss hvorfor vannet steg så mye så plutselig!

  SvarSlett