søndag 30. januar 2011

Mine botswanske pattedyr

Jeg er blitt Afrika frelst! Helt og totalt. Etter jeg anskaffet meg mitt Canon EF 500mm f/4.0 L IS USM super telefoto objektiv er ikke besettelsen blitt mindre. Her er et lite knippe av mine botswanske pattedyr. Noen andre av bildene er allerede i headingen til Propella's Univers :-)

Dersom noen av dere går med en liten afrikansk fotosafari drøm i magen, kontakt meg gjerne. Jeg har vært på flere - Botswana, Namibia, Sør-Afrika og Zambia. Ingenting er som å se disse dyrene i sitt rette element...Jeg har skrevet en reiserapport fra fotosafarien vår til Botswana dersom noen skulle være interessert. Direkte link til den er HER.

2 kommentarer:

  1. Hei, flott blogg(er) du har-masse fine bilder!!
    Ser du har vært inne på min blogg ang, 50mm vs. 85mm. Jeg har bare hatt mitt 50mm 1,2 noen dager og jeg ELSKER det!! Grunnen til at jeg endte opp med 50mm og ikke 85mm er at jeg ikke har fullformat kamera (jeg har Canon 7D) Så pga. crop faktoren fungerer mitt 50mm omtrent som en 85mm ville gjot på et fullformatkamera. Hadde jeg hatt en fullformat hadde jeg nok valgt 85mm. Jeg kommer nok til å kjøpe begge på litt sikt -men der er DYRE. Lykke til med valger, uansett hva du velger så får du et fantastisk objektiv!!

    SvarSlett
  2. Dyre er de - det er sikkert... Kjekt å høre at du elsker 50mm din!! Jeg havner nok på 85mm, har en Canon 5D fullformat og har tenkt det samme som deg - bare motsatt :-) Man kan lese seg mett på reviews på nettet, men ingenting er som å høre ref fra en person som faktisk eier samme objektivet. Takk for tilbakemelding!! Sjekket bloggen din og de nye bildene med 50mm. Nyyydelige!! :-)

    SvarSlett