tirsdag 19. april 2011

Linselek...


Innimellom slagene fikk jeg lekt meg litt med 500mm linsa mi igår. Det er altfor lang tid siden jeg har vært på safari, kjenner jeg! Dette villdyret er blant de få jeg nå har tilgang på :-)

søndag 10. april 2011

For en uke !!!


Det har vært hektisk x10 den siste uka, og jeg har ikke fått leke med fotoapparatet mitt mer enn et lite kvarter lørdag. Blir nesten litt stressa her... uvant, faktisk! Krokus'ene har imidlertid begynt å blomstre riktig så fint, så jeg klarte å dokumentere et lite bevis her. Målsetningen om ett innlegg pr. dag på bloggen min røk med et brak. Vel - kan kun bli bedre! Ha en flott søndag alle sammen. Jeg er ikke borte for godt, bare i farta :-)

mandag 4. april 2011

Safety first!


Jeg har to hobbyer - foto og bøker. Foto "vinner" i all hovedsak. Til helgen som var. Jeg mottok mitt første lesebrett, en Kindle fra Amazon, og er helt solgt. Fantastisk leketøy for lesehester! Jeg fikk meg en kort tur ned på stranda i finværet, men det var også alt. Med sikkerhet i høysetet, og vår (eld)gamle ferje som arbeidshest i bakgrunnen: her er utsikten fra frukthagen :-)